Germania: Guvernul va suplimenta in 2019 fondurile pentru integrarea refugiatilor

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Guvernul federal german are in plan sa acorde landurilor si comunitatilor locale fonduri suplimentare destinate integrarii refugiatilor, scrie cotidianul Sueddeutsche Zeitung de marti, preluat de agentia dpa, informeaza AGERPRES.

Planul prevede o majorare substantiala a subventiilor, precum si renuntarea la dreptul guvernului federal de a verifica daca sumele sunt folosite cu adevarat pentru servicii de integrare a refugiatilor.

Potrivit publicatiei mentionate, Berlinul va acorda, intre 2019 si 2022, mai mult de 15 miliarde de euro pentru integrarea refugiatilor.

Un proiect de lege in acest sens urmeaza sa fie adoptat miercuri in guvern.

In plus fata de majorarea fondurilor pentru refugiati, coalitia de guvernare intentioneaza sa prelungeasca acordarea de subventii pentru acoperirea costurilor cu asigurarea locuintelor si a incalzirii dincolo de sfarsitul acestui an, termenul stabilit initial. Acesta va face ca in conturile autoritatilor locale sa intre inca 1,8 miliarde de euro.

In total, se asteapta ca landurile si comunitatile locale sa primeasca 8,4 miliarde de euro in 2019 pentru servicii de integrare a refugiatilor, precizeaza sursa citata.

Reclame home 1
Data curenta: ’15/10/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *