Germania: O masina a intrat in multime in orasul Münster; mai multi morti; atacatorul s-a sinucis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cateva persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite sambata in centrul orasului Münster, din vestul Germaniei, a anuntat politia germana pe Twitter, informeaza AFP. Potrivit mai multor media germane, o masina a intrat in multime in acest oras din landul Rhenania de Nord-Westphalia. Politia locala a informat ca soferul masinii s-a sinucis prin impuscare, anunta dpa si AFP, informeaza AGERPRES.

Reuters transmite ca politia germana a anuntat ca circa 30 de persoane au fost ranite in incidentul din Münster si ca s-au inregistrat si „cativa morti, printre care s-ar afla probabil si suspectul”.

„Situatia este de asa natura incat un atac nu poate fi exclus”, a declarat o sursa din domeniul securitatii, potrivit Reuters.

Incidentul a fost confirmat pentru dpa de catre persoane familiare cu ancheta. dpa transmite ca politia locala a scris pe Twitter ca ofiteri au fost trimisi la locul incidentului si le-a cerut cetatenilor sa evite sau sa paraseasca centrul orasului pentru ca salvatorii sa poata actiona mai rapid.

Incidentul aduce in memorie atacul cu camionul din decembrie 2016 din Berlin in care au fost ucise 12 persoane. Anis Amri, un tunisian cu conexiuni islamiste caruia ii fusese respinsa solicitarea de azil, a deturnat un camion la 19 decembrie 2016, a ucis soferul si apoi a intrat cu vehiculul intr-o piata aglomerata, ucigand 11 oameni si ranind cateva zeci.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole