Germania: Un mecanic auto, amendat dupa ce a facut un ”test drive” de 3.000 de km

Un mecanic auto german, care voia sa se asigure ca masina pe care a reparat-o este pregatita pentru drum, a facut un test drive pana in Polonia si inapoi, informeaza DPA, transmite AGERPRES.

Gestul sau nu a fost apreciat de instanta de judecata care l-a condamnat la plata unei amenzi substantiale, desi mecanicul din Hanover a insistat ca el doar si-a facut meseria.

”Mereu scot masina la un test drive”, le-a spus mecanicul de 49 de ani judecatorilor.

”Da, dar nu 3.000 de kilometri pana in Polonia”, i-a dat replica judecatorul Joern Thyen, amendandu-l cu 1.000 de euro. ”Nu trebuie sa accept toate prostiile care se spun aici”.

Proprietara masinii nu banuia nimic, insa a aflat despre calatoria ilegala prin intermediul unei amenzi emise de autoritatile poloneze pe care a primit-o prin posta. ”Nu am fost niciodata in Polonia”, a declarat acesta in instanta.

”Am vazut din fotografie ca nu eram eu si nici sotul meu”. Proprietara si-a amintit ca masina fusese in service in acea perioada, iar politia a sfatuit-o sa depuna plangere impotriva mecanicului, proprietarul atelierului de reparatii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1