Gheorghe Covaciu, dat afara de la Minaur

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In urma parcursului nesatisfacator obtinut de echipa de handbal masculin HCM Minaur Baia Mare in Liga Nationala, dar si ca urmare a infrangerii rusinoase din Cupa Romaniei, au fost luate urmatoarele decizii:

Demiterea din conducerea executiva a lui Vasile Viman, manager financiar si Raul Fotonea, organizator de competitii, respectiv a antrenorului Gheorghe Covaciu, a medicului Rares Pop si a kinetoterapeutului Calin Agarbiceanu.

Incepand cu data de 8 martie si pana la finalul campionatului, functia de antrenor interimar va fi preluata de Adi Popovici, antrenorul secund al echipei, sub supravegherea antrenorului emerit Lascar Pana.

Incepand de astazi, managerul financiar al HCM Minaur Baia Mare este Nicolae Fat, directorul sportiv Petre Pop, medicul echipei va fi Adrian Bolba, iar banderola de capitan va fi preluata de Andrei Grasu.

In perioada imediat urmatoare va fi analizata activitatea sportiva si performantele individuale ale fiecarui jucator din lotul HCM Minaur Baia Mare. Pentru rezultatele nesatisfacatoare si ca urmare a rusinoasei infrangeri suferite in partida cu HC Vaslui, din Cupa Romaniei, a fost luata decizia de sanctionare a jucatorilor, cu 30% din salarii.

Conducerea HCM Minaur Baia Mare

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ion din vale

    oups! so dat jos armata din pod. Da bre fratilor , cu doctoru ce ati avut? o fo la baut cu ficiorii ori no dat pase ca lumea!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *