Gheorghe Flutur: ”Maramureșul trebuie ajutat și de Cluj și de Suceava” (VIDEO)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat duminica trecută, în Baia Mare, că județul Maramureș trebuie ajutat și de Cluj și de Suceava, referindu-se la dorința de a face parteneriate între județe.

”Maramureșul trebuie ajutat și de Cluj și de Suceava, noi avem administrația județeană de mulți ani și îmi doresc foarte mult să facem parteneriate între județe, să întindem o mână și către dumneavoastră și către Dinu Iancu Sălăjanu de la Zalău și către ceilalți, pentru că vom putea face multe lucruri împreună”, a spus Gheorghe Flutur, în cadrul conferinței de alegeri a PNL Maramureș.

Liderul liberal a mai spus că își dorește ca președintele PNL să fie cel care ocupă funcția de premier.

”Mai avem doi ani și jumătate până la alegerile din 2024, trebuie să ne grăbim, congresul cred că va clarifica repede lucrurile. Doresc, în primul rând, ca președintele partidului să fie premier, să aibă forță de negociere într-o coaliție.

PNL poate să rămână cel puțin opt ani la guvernare dacă vom avea curaj să alocăm cele 80 miliarde de euro, bani europeni și bani naționali, repede și inteligent, pentru povești de succes ale primarilor, proiecte de succes”, a adăugat Gheorghe Flutur.

Integral în video.

Vlad HERMAN

Video: Călin OȘAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu