Gheorghe Marcas a devenit Cetatean de Onoare al Municipiului Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gheorghe marcasIncepand de marti, 16 februarie, Baia Mare are un nou Cetatean de Onoare. Este vorba despre Gheorghe Marcas, membru fondator si presedinte al Camerei de Comert si Industrie Maramures.

In varsta de 84 de  ani, Gheorghe Marcas a fost prezent la sedinta de Consiliu Local in care i s-a decernat titlul de Cetatean de Onoare.

Dupa ce a povestit cum a ajuns in Baia Mare in urma cu cateva zeci de ani, dar si alte chestiuni din viata sa, Gheorghe Marcas a incheiat prin a spune ca va fi in continuare un om al Baii Mari.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. dilau

   prietene strungar, esti sigur pe ce zici?. eu am bagat vreo 5 cupoane la apsa – atunci era cotata la bursa – iar acum ceva timp m-am dus sa-mi iau gloantele. nu ma asteptam la prea mult – macar un pachet de lm si o cafea – beleaua e ca mi-au spus ca pot folosi actiunile ca hirtie igienica. pe bune.

   Reply
 1. Vasile

  Titlu acordat exclusiv pe criteriul varstei. Vin alegerile si se speculeaza in mod ordinar sensibilitatea batranilor care, in etapa asta, din punct de vedere emotional, sunt ca niste copii. Le-ai dat o ciocolatica si te iubesc for ever.

  Reply
  1. Attila

   Corect. Eu nu as avea incredere ca un om de 80 de ani are dinamismul necesar pentru a fi presedintele CCIM. Plus ca nu as avea incredere in fosile de astea, formate profesional si definitivate din toate punctele de vedere in comunism , cu conceptii de care nu mai scapa in veac. Cum sa nu poti avea un presedinte la CCI din noua generatie de economisti, finantisti, antreprenori etc.? Un mic ceausescu local.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2