Gheorghe Marian ramane in CJ cu ajutorul alesilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Democrat-liberalul Gheorghe Marian va ramane in continuare consilier judetean desi a fost condamnat penal.

La proiectul de hotarare ce viza incetarea mandatului acestuia, toti consilierii judeteni au decis sa se abtina la vot.

Tonul a fost dat de liberalul Ion Beuca, acesta explicand ca se abtine deoarece Gheorghe Marian si-ar putea recastiga in instanta scaunul de consilier judetean datorita unor neclaritati ale legii.

Aceeasi explicatie a dat-o anterior si presedintele Zamfir Ciceu, care a precizat ca practica judiciara din Romania nu este unitara in toate cazurile si ca, odata suspendata conditionat executarea pedepsei, alesii locali pot ramane in functie. El a dat ca exemplu mai multe cazuri din tara, printre care si cel al primarului din Sapanta.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  prietene ion beuca, era gata-gata sa-mi scape marea ta minunatie de la cejeu.ce ai reusit tu n-a reusit nimeni in lumea asta, cel putin eu n-am vazut/auzit asa ceva.adica se aduna niste tipi – pe banii altora – intr-o sedinta si tu reusesti sa-i convingi pe toti sa se abtina.auleu, am impresia ca v-ati adunat acolo doar sa fiti impreuna, nu mai bine stateati dracului acasa?.doar doua lucruri se mai pot schimba, sa se demonstreze ca – defapt – fiola era in stare de ebietate sau semaforul sa-si retraga plingerea.auzi, ai un vot de la mine – tu zici cind/pentru cine – dar cu o conditie. – sa-i convingi pe toti colegii tai din cj sa se abtina cind se discuta despre marirea propriilor salarii – .hai curaj, stiu ca poti.un vot bonus de prietenu steko, il conving eu, stai linistit.

  Reply
   1. dilau

    bine mai beuca, daca reusesti iti promit votul meu – da odata, nu pe viata -:))).auzi, dar despre posibila alianta,absortie…. pnl-pdl chiar nu vrei sa ne spui nimic?.macar cum s-ar putea numi sau vrei sa-ti spun eu?.:))).

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole