Gheorghe Marian, salvat inca o data de consilierii judeteni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La solicitarea Prefecturii Maramures, pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Judetean, desfasurata miercuri, 17 septembrie, a fost reintrodus proiectul de hotarare ce viza incetarea mandatului de consilier judetean a democrat-liberalului Gheorghe Marian.

Alesii judeteni au hotarat sa se abtina la vot, astfel ca Gheorghe Marian a ramas in functie, scenariul repetandu-se la fel ca in sedinta din 28 mai. La fel ca si atunci, colegii lui Marian s-au folosit de un vid legislativ, Gabriel Zetea dand ca exemplu un caz din Calarasi, unde un consilier judetean a fost investit in functie desi a primit o condamnare similara.

Prezent la sedinta, prefectul Anton Rohian a precizat ca solicitarea a reprezentat doar un punct de vedere a institutiei si nu o masura de obligativitate pentru consilierii judeteni.

„Solicitare a fost legata de un singur punct de vedere a institutiei prefectului, pe lege. Am vrut sa incheiem aceasta disputa si sa va spun ca eu nu mai revin”, a spus Anton Rohian.

Gheorghe Marian a primit o condamnare de opt luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a condus baut. In luna octombrie 2011, el a lovit un semafor din Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Relu

  Nereusita initiativa prefectului. Pe lege atributia revenea CJ-ului, prin grija secretarului judetului. Rohian s-a dovedit neinsiprat inca o data, atat ca prim secretar de judet, dar si ca politician. A vrut sa mai iasa in fata cu inca ceva. Istoria il va consemna ca cel mai slab si nepregatit prefect din Maramures.

  Reply
  1. Madame Crușõ!

   Nu e pierdere de timp, ptr istorie?! Nu au terminat încă istoricii de clarificat dacă 22 Decembrie a fost revolutie, revolta socială sau lovitura de stat, si e vorba de o singura zi, nu de un mandat!

   Reply
  2. costica

   Pai eu am o alta parere, decat cele exprimate. Ce sa facă secretarul judetului care trebuia sa se pensioneze de ceva vreme, care la data de 06.sept. 2014 trebuia sa lase armele jos, ca rautatea si marlania este la ea acasa la domnul secretar. Ce sa spunem de DOMNUL FLORE CICEU ZAMFIR, in calitate de presedinte CJ si jurist de profesie, nu stia ca domnul secretar al judetului este la varsta pensionarii…? Eu cred ca istoria va consemna cea mai slaba conducere din judet prin persoana Presedintelui Consiliului Judetean Maramures, care nu face nimic pentru comunitatea care o reprezinta. Adevarul caci grija lui majora e sa colinde America, Asia, ca doar mandatul se cam scurge incetisor.

   Reply
 2. ioan

  iATA CUM B… VREMURILOR CEAUSISTE,, rohian si marian dau mana in continuare pentru a mai putea suge cat mai mult statul prin forme i… de tot felul,, judetul niciodata n-a avut asa d… prefect,, cumparat foarte usor si pentru o GAINA,,, caracter josnic , cand salvezi puscariasii iata marian, apoi man mircea, apoi marinca, si cati mai sunt de trista amintire,, haznalisti fara limite umane !!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. dilau

  mai anton, am impresia ca la astia li se cam rupe de tine.tu trebuie sa veghezi ca legea sa se respecte in maramures nu doar sa ceri ” puncte de vedere”.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole