Gheorghe Petreus si-a lansat cartea „Sublimul suferintei”, la Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Centrul Cultural Sighetu Marmatiei si Protopopiatul Ortodox Roman Sighet au organizat lansarea cartii SUBLIMUL SUFERINTEI, scrisa de Gheorghe Petreus din Botiza. 

„Gheorghe Petreus este o persoana deosebita, tintuit in scaunul cu rotitile, el scrie o carte despre intamplarile din viata lui, despre cum sa ne invingem temerile, gandurile negre, despre leacurile sufletesti.

Cartea nu poate fi incadrata intr-un gen literar anume, ea este o carte de memorii, de meditatii, de cugetare religioasa. Dar dincolo de orice este o lectie de viata si de moralitate, este o dovada a puterii de a invinge propria suferinta, despre faptul ca totul este posibil daca crezi cu adevarat in Dumnezeu si in tine insuti, daca stii sa lupti cu obstacolele din drumul tau, cu greutatile si necazurile din fiecare zi.

Gheorghe Petreus din Botiza devine un erou, un exemplu de cum ar trebui sa gandim despre semenii nostri, despre noi insine, intr-o societate care se confrunta acum, cu o puternica criza morala”, a spus Dorel Todea, purtatorul de cuvant al Centrului Cultural Sighetu Marmatiei.

Cartea a aparut la editura GRINTA din Cluj Napoca, sub ingrijirea prof. Sebastian Muresean.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2