Gheorghe Simon: ”Aceasta pozitie ma onoreaza si ma obliga sa ma implic atat in Maramures, cat si la nivelul Regiunii de NV”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gheorghe simon, deputat mmDeputatul Gheroghe Simon, presedinte executiv al PSD Maramures si, incepand de duminica, 18 octombrie, vicepresedinte al PSD la nivel central a explicat ca, pozitia pe care a obtinut-o si increderea acordata atat de organizatia judeteana a social-democratilor din Maramures, precum si votul colegilor din tara, il obliga la o constructie politica care sa fie in interesul tuturor organizatiilor judetene din regiune.

”Fac parte din echipa lui Gabriel Zetea si sunt mandru de ce am reusit impreuna, aici, in PSD Maramures. Fac parte, insa, si din echipa presedintelui la nivel central, Liviu Dragnea, pozitie care ma onoreaza, dar ma si obliga la foarte multa munca si foarte multa seriozitate. Toate functiile pe care le detin, atat cele politice, cat si cea de parlamentar sunt extrem de importante si cer o exigenta sporita din partea mea, in tot ceea ce voi intreprinde. Doresc sa multumesc tuturor pentru increderea si votul acordat si tin sa il asigur atat pe presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, cat si pe presedintele central al PSD, Liviu Dragnea, ca vor avea mereu un prieten in persoana mea, un om dispus sa munceasca oricat este necesar pentru ca partidul sa creasca si sa fie acea formatiune de care romanii au nevoie”, a explicat vicepresedintele la nivel national al PSD, deputatul de Maramures, Gheorghe Simon.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. simion rus

  Sa te implici in ce nesimtitule ca tu nu esti in stare decat de minciuni si povesti aburiste. Cate salarii mai ai de dat la fosti angajati, cand si cum ca ne-am saturat de minciunile tale. Ne-ai lasat fara serviciu si paine pt familie. Ce boala crunta au sefii PSD de te-au facut deputat, pe tine, un om incapabil sa faci nimic ca lumea in viata. Habar nu ai ce vorbesti sau astia care scriu textele tale sunt tampiti. Deputatia nu este o functie politica? Cine te-a pus pe lista, Camera de Comert si Industrie sau partidul tau de trogloditi?Sa-ti fie rusine!

  Reply
 2. D

  Buna ziua. Datoriile din campania electorala (de 3 ani) in valoare de mii de lei ale celor de la PSD nu se mai platesc? Doar primesc functii inalte si transmit doar amenintari? Valabil pentru domnul deputat si domnul ministru.

  Reply
 3. gelula

  ca..mas pe limbajul tau de lemn, comunist nenorocit. Nu ti-e rusine cu textele astea de Stefan Gheorghiu? cine e idiotul care iti baga asa ceva pe teava ca tu nu esti in stare sa scrii o cerere la eon

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2