Gheorghe Simon: ”Echipa PSD Maramures pentru Parlamentul Romaniei va face performanta”

PNL

simon1La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, varful de lance al PSD in batalia electorala pentru Camera Deputatilor este deputatul Gheorghe Simon, unul dintre liderii autentici ai politicii maramuresene. Cu o experienta de aproape 25 de ani in administratie, a ocupat diverse functii: consilier local la Viseu de Sus incepand cu anul 1992, iar apoi din 1996 pana in 2012 a avut patru mandate de consilier judetean.

Din anul 2012 reprezinta judetul Maramures ca deputat in Parlamentul Romaniei. Gheorghe Simon deschide lista de candidati ai PSD Maramures pentru Camera Deputatilor avand convingerea ca, aplicand Programul de Guvernare propus de PSD, tot mai multi romani si maramureseni vor putea face parte cu adevarat din clasa de mijloc a societatii.

”Ma bucura increderea acordata de colegii mei pentru un nou mandat de parlamentar si ma onoreaza aceasta propunere. Stiu, insa, ca aceasta nominalizare reprezinta o responsabilitate foarte mare si trebuie sa muncim mult pentru a pastra increderea pe care maramuresenii ne-au acordat-o la alegerile locale, chiar sa depasim acel procent la nivel de Maramures. In ceea ce priveste Programul de Guvernare propus de PSD, pot spune ca este unul foarte bun, fiind asezat pe ceea ce are nevoie poporul si tara.

Programul nostru de guvernare, cel cu care am venit in fata romanilor in aceasta campanie electorala, este asezat pe trei piloni de baza. Pilonul demografic a fost primul luat in atentie, fiindca dupa 26 de ani, nimeni nu s-a gandit ca trebuie sa luam masuri pentru a contracara scaderea demografica. Un alt pilon important prevede ca si Statul trebuie sa investeasca, sa renuntam la clasica expresie: privatizam si vindem tot, fara sa ne pese de ceea ce se intampla dupa privatizare.

Al treilea pilon al programului de guvernare al PSD este sustinerea capitalului romanesc, care nu va mai permite ca romanii sa fie batjocoriti in propria lor tara de institutiile Statului”, a declarat deputatul Gheorghe Simon, candidatul PSD Maramures pentru o noua pozitie in Camera Deputatilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Deputatul de Maramures a aratat ca si de-a lungul celor patru mandate de consilier judetean a fost foarte implicat in administratia locala, fiind manat mereu de dorinta de a demara si a implementa cat mai multe proiecte in Maramures, in special in domeniul cel mai prioritar si mai sensibil al judetului: drumurile judetene.

”Am invatat ca oamenii au nevoie de reprezentanti seriosi, responsabili, care isi respecta cuvantul dat si se implica in rezolvarea problemelor. Din fiecare postura publica am incercat sa fiu cat mai aproape de cetateni, sa le cunosc nevoile si sa incerc sa rezolv problemele.

Asa am facut si in mandatul care tocmai se incheie la Camera Deputatilor. Cele mai importante proiecte in care m-am implicat aici, alaturi de colegii mei, sunt Codul Silvic si Codul Fiscal. Mi-am adus aportul si la multe proiecte legislative si pachete de legi, dar cele mai importante sunt cele doua coduri, care contribuie efectiv la dezvoltarea Romaniei. Codul Silvic si Codul Fiscal reprezinta un sprijin pentru capitalul autohton, pentru societatile comerciale, fara de care nu putem inainta pe calea dezvoltarii”, a precizat deputatul Gheorghe Simon.

Parlamentarul maramuresean a aratat ca echipa pe care PSD Maramures a propus-o pentru alegerile din 11 decembrie este una care poata face performanta, fiind pentru prima data cand pe listele judetene candideaza doar oameni ai locului. Sunt foarte multe lucruri de facut in Maramures si voi incepe cu doua proiecte foarte mari, modernizarea Aeroportului International Baia Mare si proiectul Sistemului de Management Integrat al Deseurilor. Sunt proiecte importante de care maramurenesenii au nevoie si care au fost lasate la voia intamplarii, motiv pentru care este imperios necesar ca noi sa gasim cat mai curand sursele de finantare.

Ar trebui sa reluam discutiile despre podul peste Tisa, care este o poarta de intrare in tara, dar si despre transportul feroviar dintre Romania si Ucraina. Alte prioritati sunt drumurile si, chiar daca vom finaliza DN 18, dupa multe discutii si tergiversari, tot avem o retea de peste 800 de kilometri de drumuri judetene care are nevoie de modernizari. Este trist ca in tara au intrat zero bani europeni si multe programe de finantare nu au inca ghidurile disponibile.

In guvernarea PSD aveam acel program aprobat prin Ordonanta 28,  iar primarii puteau obtine finantare pentru foarte multe proiecte care astazi sunt blocate. Deoarece cred in programul de guvernare al PSD si cred in competenta viitorilor parlamentari de Maramures, ii invit pe maramureseni la vot, in 11 decembrie, si cred in optiunea lor electorala. Am dus o campanie electorala onesta, fara promisiuni care nu se pot onora, am fost cinstiti, fiindca PSD sustine credinta si valorile autentice ale poporului roman si ale Romaniei.

Biroul de presa al PSD Maramures

Material difuzat la comanda PSD Maramures cod AEP 11160007

simon

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. D.C

    Se vad marile minuni ale pesedeului in Maramures.Ma intreb,cine il tine in brate si pe asta si cu ce mari realizari se poate lauda ca a ajuns tatuca PSD-ului nereformat.

    Reply
  2. Cosma M.

    O poza de penibili.Atatia (…) la taiat panglica,probabil pentru unul din parcurile industriale construite de psd.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1