Gheorghe Simon: „Pentru Romania, dracu’ e Traian Basescu”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul Gheorghe Simon l-a atacat dur pe presedintele Traian Basescu in timpul interventiei avute la Conferinta Judeteana a PSD Maramures.

Simon l-a asemanat pe Basescu cu „dracu”, adaugand ca presedintele are o minte diabolica.

“Inca din clasele primare am invatat la orele de religie ca din ceruri a fost izgonit dracu’ si ingerii raului pe pamant. Eu vreau sa spun ca pentru romani si pentru Romania, dracu’ e Traian Basescu. Dragii mei, acest om cu o minte diabolica in a face rau, iese foarte des la TV la 18.30 si ne stransmite mesaje care ne fac rau, care ne dezbina si care ne fac sa ne uram unii pe altii.

Avem nevoie de altceva si va rog foarte mult sa transmiteti, ca nu stiu ce vor face istoricii, nu stiu cum vor contabiliza in cartile de istorie aceste faradelegi si de-asta vreau sa le spuneti copiilor si nepotilor de aceste faradelegi ca asa nu se uita de-a lungul timpului”, a declarat deputatul PSD Gheorghe Simon.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. ioan

    auzi limbricul, s-a umflat in pene nimuricul. El care pe tot ce a pus mana a falimentat. Nu0s basist dar e cu sapte clase peste el si tot ce avem in politica locala. Da , e malefic dar cine e Simon asta sa-si dea cu mucii in fasole?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2