Gheorghe Simon: „Promit sa fac tot ce sta in puterile mele sa nu va dezamagesc”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noul ministru al Economiei, Gheorghe Simon, a postat pe pagina de Facebook un mesaj dupa ce a fost numit in noua functie.

El promite sa faca tot ceea ce ii sta in puteri pentru a nu dezamagi din pozitia de ministru, multumindu-le totodata si colegilor social-democrati.

„Celor care mi-ati transmis, ieri, gandurile voastre bune, va multumesc. Ma inclin cu respect in fata voastra si promit sa fac tot ce sta in puterile mele sa nu va dezamagesc din noua pozitie de ministru al Economiei in Guvernul Tudose, functie care ma obliga si ma responsabilizeaza.

Multumesc presedintelui PSD, Liviu Dragnea, dar si colegilor social-democrati din tara care m-au investit cu increderea lor, multumesc Maramuresului si maramuresenilor datorita carora sunt astazi in Parlamentul Romaniei, multumesc presedintelui PSD Maramures, Gabriel-Valer Zeteapentru sustinerea neconditionata. Si voi incheia mesajul meu de multumire cu juramantul pe care l-am facut si ieri, la investire: Jur sa respect Constitutia si legile tarii!”, a spus Gheorghe Simon.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. tolnai

  vai.. ce papagal este acest tovaras Simon…un om lipsit de personalitate si lingau de prima mana…un om controversat cu o reputatie proasta… singura calitate pe care o are: vajnic membru de partid PSD!! cum naiba de PSD-ul asta, pardon, domnul Dreagna, poate gasi asemenea ipochimene pentru a ocupa functii atat de importante in conducerea tarii??

  Reply
 2. Zoli

  Promisiuni marca PSD asa cum ne-au obisnuit deja ”tovarasii” lui dragnea! De fapt asa de bine conduce partidul comunist tara asta si are oameni asa de ”bine” pregatiti ‘pusi doar dupa culoarea politica (majoritatea niste alfabeti,restul niste trantori) ca dupa parerea mea mai avem cateva luni si se va bloca toata tara din punct de vedere economic! PSD-ul TREBUIE sa dispara odata pt. totdeauna cu toti hotii si tampitii gen Dragnea,Tudose,Simon,Liviu Pop,etc. sau vom ajunge mai rau decat cel mai rau vis: fara bani de salarii si pensii,cu scumpiri in lant fara oprire si cu o datorie pe care n-o vom plati nici in 20 ani! Treziti-va!!

  Reply
 3. grig

  Toasu Simon nu are cine sa-l consilieze, sa-i spuna ca e patetic si slugarnic ca o ciubota sovietica? hahahahahaha

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2