Gheorghe Șimon (PSD): ”Guvernul PNL acceptă la vânzare măști neconforme”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul PNL acceptă vânzarea a 50% din măști fiind neconforme și face asta în cunoștință de cauză, susține deputatul PSD de Maramureș, Gheorghe Șimon, candidat al Partidului Social Democrat pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României.

”Nu e de mirare, așadar, că zeci de mii de români s-au contaminat, că mii de oameni au murit deși au respectat regulile impuse de autorități. Totul din cauză că Guvernul PNL nu a fost în stare să controleze și să reglementeze comerțul cu măști neconforme, multe dintre ele ajungând să fie folosite chiar de personalul medical din linia întâi. Guvernul PNL a avut nevoie de 10 luni de pandemie ca să constate că măștile pe care ne obligă să le purtăm sunt neconforme, deci nu doar am aruncat banii pe geam, dar – ceea ce este mai grav! – le purtăm degeaba pentru că nu ne protejează”, susține deputatul PSD, Gheorghe Șimon.

PNL trebuie să își asume responsabilitatea că români și-au aruncat practic banii pe geam pentru a cumpăra niște măști care nu le-au oferit nicio protecție împotriva noului coronavirus. Este un eșec grav al guvernului susținut de Dreapta Unită, un eșec al tandemului Iohannis – Orban iar vinovații trebuie să plătească pe 6 decembrie pentru tot răul pe care l-au făcut și îl fac românilor.

”În 6 decembrie să votăm pentru siguranța unui trai mai bun. În 6 decembrie să facem codou românilor, România! În 6 decembrie avem șansa să ne luăm țara înapoi! De votul nostru, al tuturor, depinde viitorul României! Orban și PNL sunt mai rău decât coronavirusul. Să îi trimitem acasă înainte să ne închidă ei în case!”, susține deputatul PSD Maramureș, Gheorghe Șimon.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dan

    Daca Zetea, Simon, Vlasin se intilnesc de 1 Decembrie la o fasole cu ciolan (traditionala in armata si foarte buna de altfel la cazanul de la popota) si au diaree si pe partea opusa gurii (la polul sud), tot guvernul este de vina?
    Daca maninca fasole cu ridichi e bine, ca una bate in jos si cealalta in sus, iar daca maninca ridichi cu fasole e bai ca aste doua bat invers. Tot guvernul e de vina? In mod normal asa ar fi corect.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole