Gheorghe Șimon (PSD): ”Guvernul PNL va aduce creșteri de taxe și austeritate în România”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul PSD de Maramureș, Gheorghe Șimon, candidat al filialei județene a Partidului Social-Democrat pentru un nou mandat în Camera Deputaților a declarat faptul că BNR confirmă ceea ce PSD a spus de la început, când a devenit clar că Guvernul Orban a luat decizia să ascundă bugetul pentru anul 2021.

În termeni simpli, „consolidarea bugetară” înseamnă creșteri de taxe și austeritate. De aceea, PNL ascunde bugetul, pentru că acolo s-ar vedea toate măsurile de austeritate pe care le pregătesc pentru anul viitor: creșterea TVA, disponibilizări în masă și explozia datoriei publice. Asta se va întâmpla dacă PNL rămâne la guvernare după alegerile din 6 decembrie, susține parlamentarul PSD de Maramureș, Gheorghe Șimon.

”Tertipurile invocate de PNL pentru a nu prezenta bugetul pe 2021 sunt și ele taxate dur de BNR, care spune că, în lipsa unui proiect de buget, Guvernul adâncește incertitudinile, afectând astfel și mai mult economia. Există însă o cale de a evita catastrofa economică. PSD a prezentat Programul de Guvernare, care oferă soluții practice pentru siguranța locurilor de muncă, siguranța creșterii nivelului de trai, fără majorarea taxelor.

De aceea este important ca cetățenii să vină la vot și să aleagă schimbarea în 6 decembrie! La aceste alegeri „A VOTA” înseamnă „A TE SALVA”. Votezi ca să te salvezi! Votezi ca să îți salvezi viața, sănătatea, locul de muncă și bunăstarea familiei tale! Guvernul Orban e mai periculos decât noul coronavirus, pentru că nu amenință doar sănătate, ci și locurile de muncă, veniturile populației și economia. Pentru români este mai periculos să stea acasă și să rămână cu Orban la guvenrare încă patru ani, decât să iasă din casă în 6 decembrie, pentru a vota ca să salveze România”, a precizat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Cetatean

  Dar ce va face dansul de ce nu spune? Doar ce vor face altii, dar ei (PSD)- salvatorii neamului ?

  Reply
 2. dan

  Crispatul asta tine secret planul de salvare a tarii. Nu il va spune nici daca vor pierde, nici daca vor cistiga (!!!).
  Ma bucur ca intelege ca alegerile sint solutia cea mai buna decit cu Orban la guvern. E o formula eleganta de a accepta totusi alegerile.
  America in pandemie nu renunta la alegeri, Moldova si-a schimbat destinul, Romania nu poate? Pentru ca PSD se teme de viitor?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole