Gheorghe Turda, hulit in satul natal. Ce spune artistul

Reclame home 1
Reclame home 1

„Rascoala” provocata de sapanteni azi in fata Prefecturii, pentru sustinerea primarului Gheorghe Stan, s-a auzit pana la Bucuresti.

Printre lozincile scandate de cei peste 200 de oameni, s-a pomenit si numele artistului Gheorghe Turda, dar si cel al fratelui sau.

Potrivit satenilor din Sapanta, actul de demitere al actualului primar vine ca o incercare de reintroducere in schema a fostului primar, Ioan Turda, fratele interpretului de muzica populara, Gheorghe Turda, care ar fi fost coleg de armata cu prefectul Rohian.

„Dupa ce am putut vedea azi in mass-media, nu pot decat sa spun ca mi-e rusine ca sunt sapantan! In cei 45 de ani de cariera artistica, am incercat mereu sa promovez Sapanta, dar vad ca am facut-o degeaba”, a declarat pentru ziarMM, artistul.

Rudele fostului primar spun ca acesta ar fi grav bolnav si ca nici macar nu s-a gandit sa candideze pentru o noua functie.

Din pacate Ioan Turda nu a putut fi contactat, aflandu-se intr-o zona fara semnal.

Vom reveni cu detalii.

Alina BOHĂŢEL

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Lutai

    Da este adevarat fostul primar din Sapanta , Ioan Turda este grav bolnav suspect de cancer asa ca nu trebuie sa -i fie frica actualului sau fostului primar care se vede caracterul sau de a da vina pe alti si nu se vede pe el .As pune o intrebare lui Stan Gheorghe de ce a fost data afara din politia de frontiera si cum de s-a ajuns sa fie judecat , tot fam Turda este de vina ????

    Reply
  2. petrica

    Te întreb,,luțai,,nici faptul că a depus hartie să fie cerecetat primarul Gheorghe Stan pentru fraudă electorală nu este adevărat? Sau atunci cand după o discuție cu priumarul a sunat la poliție să fie așteptat că pentru a-i lua carnetul nu este adevărat? Dar domnul primar nu a sunat la poliție atunci cand fiul fostului primar ,, eminent,, de neamul cel mare, a fost scos din șanț cu mașina deoarece era beat , beat puțin spus. Primarul Stan a fost judecat pentru infracțiune rutieră nu pentru mită, fals și uz de fals și altele care încă nu este judecat. Fostul primar împreună cu fratele,, renumit,, sunt dezamagiți că sunt săpințeni și sunt foarte mandrii de familia lor ,, respectabilă,, și mai spun ce mult a promovat Săpanța. Săpințenii l-au respectat cand l-au făcut cetățean de onoare iar el mă întreb ce promovări a făcut pentru satul lui natal, nici măcar portul din Săpanța nu la promovat dar altceva. Si mai văd că fostul primar știe foarte bine de căte infractiuni are actualul primar.Oare de ce le știe, pentru că nu-l interesa persoana dansului? Primarul Stan nu face parte dintr-o ,, familie așa de neam mare șiu respectoasă,, dar nu și-a dus acoperișul de pe fostul cămin cultural pe saivanele de la Satu Mare. Si aș putea spune multe, multe dar le las pentru data viitoare

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole