Ghinion: Ucrainean lasat fara autoturism. Acesta nu a reusit sa treaca vama Sighet


In seara zilei de ieri, 12 februarie 2019, in jurul orei 19.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmatiei, pe sensul de intrare in tara, un cetatean ucrainean, in varsta de 32 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes Sprinter, inmatriculat in Romania. Acesta transporta mii de pachete cu tigari de contrabanda. Evident ca nu a scapat de ochii vigilenti ai politistilor de frontiera. De remarcat este faptul ca omul chiar a muncit pentru a prinde pachetele cu tigari de peretii autoutilitarei, la propriu.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In baza unei analize de risc, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali ai Biroului Vamal Sighet au efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, persoanei si bagajelor. Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un loc special amenajat intre compartimentul marfa si cel al pasagerilor, in usile autovehiculului, precum si sub bancheta, cantitatea de 27.580 pachete de tigari, de diferite marci, avand provenienta ucraineana.”

Tigarile, in valoare de peste 58.300 lei, au fost confiscate, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda. Totodata, autoturismul a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1