Gimnastica artistica: Romancele intra miercuri in focul calificarilor la Campionatele Europene

Reclame home 1
Reclame home 1

gimnasticaReprezentantele Romaniei la Campionatele Europene de gimnastica artistica de la Montpellier (Franta), Diana Bulimar, Laura Jurca, Andreea Iridon si Andreea Munteanu, vor intra miercuri in focul calificarilor. In lipsa celei mai valoroase gimnaste romane a momentului, Larisa Iordache, accidentata, de la Diana Bulimar vin cele mai mare asteptari, a afirmat antrenorul Lucian Sandu, citat de site-ul oficial al Federatiei Romane de Gimnastica.

Diana Bulimar si Laura Jurca vor concura la individual compus, Andreea Iridon va evolua la paralele si barna, iar Andreea Munteanu la barna si la sol.
Octavian Bellu, antrenorul coordonator al lotului olimpic de gimnastica, a declarat pe site-ul suntemcuvoi.ro, dedicat sustinerii echipei feminine la Europenele din Hexagon, ca lotul trece printr-o perioada de tranzitie, dar ca fiecare componenta a lui are ca obiectiv cucerirea unei medalii. “Avem doua fete care au 18-19 ani, Larisa Iordache si Diana Bulimar. Ele sunt deja sunt veterane la varsta asta, iar restul copiilor nu s-au remarcat in partea de performanta a senioarelor. Unele sunt venite anul trecut, altele chiar anul acesta”, a spus Bellu. Andreea Munteanu este la al doilea an de seniorat, iar Andreea Iridon si Laura Jurca sunt in primul an de seniorat.
La competitia de la Montpellier vor participa 167 de gimnasti din 38 tari si 100 de gimnaste din 33 de tari.
Presedintele Uniunii Europene de Gimnastica, Georges Guelzec, va inmana drapelul UEG la finalul competitiei din Hexagon urmatoarei gazde a intrecerilor europene: Bucuresti 2017.

Miercuri, in intervalul 11,30-19,30 (ora Romaniei) au loc calificarile feminin, vineri 17 aprilie, intre orele 15,00 si 17,00 este programat concursul individual feminin, sambata 18 aprilie, in intervalul 15,30-18,30 au loc finalele la paralele si sarituri, iar duminica 19 aprilie, tot in intervalul 15,30-18,30, sunt programate finalele de la sol si barna.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole