Gold Expo Wedding: Afla tot ce e la moda in materie de nunti

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

traditii-nuntaNunta este un eveniment important in viata fiecarui om, iar organizarea petrecerii o adevarata provocare pentru orice cuplu. Cei care au trecut prin aceasta experienta, cunosc faptul ca pregatirile  incep cu cel putin un an inainte, timp in care cei implicati in organizarea evenimentului se aleg cu emotii si stres.

Specialistii in domeniu vin cu o mana de ajutor in cadrul targurilor de nunta, locul in care viitorii miri isi pot alege, imbracamintea, tortul, decoratiunile pentru sala, flori, verighete si nu in ultimul rand albumul foto.  Astfel cei care doresc sa afle ce se poarta anul acesta la nunti, sunt asteptati sa participe la Gold Expo Wedding, in perioada 16 – 18 ianuarie, la Gold Plaza Baia Mare.

“Anul acesta avem un numar record de expozanti, aproximativ 40 de firme din Baia Mare, Satu Mare si Cluj. Le-am pregatit vizitatorilor muzica clasica si mai multe momente de dans. Pentru mirese avem o gama diversificata de rochii, iar pentru miri o sectiune dedicata doar lor, de la costume pana la accesorii”, a declarat Lucia Banyai, organizatorul evenimentului.

Targul de nunti se va deschide oficial, vineri, 16 ianuarie de la ora 14.00 si va putea fi vizitat in toate cele trei zile in intervalul 10.00 – 22.00. Cei care vor face cumparaturi in cadrul targului de nunti vor beneficia de reduceri si gratuitati.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2