Gold Stars Baia Mare revine în forță: 10 medalii la Campionatele Naționale de Înot Masters – Gyula, Ungaria

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Asociația Club Sportiv Gold Stars Baia Mare a participat la Campionatele Naționale de vară în bazin descoperit desfășurat în Gyula, Ungaria. Evenimentul a avut loc în perioada 26-28 iunie, în bazin olimpic (50 m), fiind prezenți 258 de înotători legitimați la 47 cluburi din România, Serbia, Slovacia și Ungaria.

Deşi reprezentat doar de doi sportivi, clubul băimărean și-a îmbogățit palmaresul cu 10 medalii.

Delia Ana Kovacs, categoria 40-44 de ani, a cucerit 7 medalii, dintre care 5 de aur și 2 de argint: locul I în probele de 100 m liber, 100 m spate, 50 m bras, 200 m spate, 200 m mixt, precum și locul II la 50 spate și 50 m fluture.

Hitter Istvan, categoria 40-44 de ani: 2 medalii de argint în probele de 50 m bras și 200 m liber.

Monika, Lorand, Norbert și Istvan Hitter au cucerit locul III în proba de ştafetă a familiilor.

După o absenţă de 4 luni din sfera competițională, iată că băimărenii reușesc iarăşi sa se impună. Ungaria este cunoscută ca având o îndelungată tradiție în lumea înotului, evenimentul din Gyula marcând aniversarea a 50 de ani de înot masters din ţara vecină.

„A fost o plăcere să revenim în competiție. Un eveniment bine organizat care a atras mulți sportivi dornici de a reintra în bazinul de înot. Este un an greu având în vedere întreruperea totală a antrenamentelor. Deși au fost doar două săptămâni de pregătire pentru concurs, am reușit să ne menținem sau să ne îmbunătățim timpii la probe. Mulțumim tuturor pentru susținere”, spune Delia Ana Kovacs, vicepreședinte Gold Stars Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2