Golf: Tiger Woods, criticat de fostul sau antrenor, aflat in centrul unui scandal cu caracter sexist

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jucatorul american de golf Tiger Woods a fost criticat, marti, de fostul sau antrenor Hank Haney, aflat in centrul unui scandal ca urmare a remarcilor sale cu caracter rasist si sexist la adresa jucatoarelor sud-coreene din circuitul feminin de golf (LPGA), informeaza AFP, titrat de Agerpres.

„Incredibil cum Tiger Woods a devenit o autoritate morala in chestiunea legata de femei”, a scris Haney pe contul sau de Twitter, facand referire la infidelitatile si divortul ultra mediatizat in 2009 al fostului nr.1 mondial.

„Am lucrat timp de sase ani cu Tiger si nu m-a auzit nici macar o data sa fac remarci sexiste si rasiste. Dar in afara faptului ca a castigat 15 titluri de Mare Slem, el stie acum sa citeasca gandurile oamenilor?”, s-a intrebat Haney.

Acest tweet este urmarea unei reactii a lui Woods, care a salutat, recent, concedierea lui Haney de la postul de radio la care era angajat dupa remarcile sale la adresa jucatoarelor sud-coreene.

„Nu putem aborda viata in acest fel”, a regretat Woods.

Haney este in centrul unui scandal dupa ce a pronosticat saptamana trecuta victoria unei tinere jucatoare sud-coreene la US Open 2019, fara a fi capabil sa citeze un nume.

„Nu as putea sa va dau un nume din cele sase sud-coreence din circuitul LPGA. Dar, daca as putea sa-l spun, as spune ca se numeste Lee. Nu cunosc prenumele lor, dar sunt sigur ca v-am dat numele bun”, a declarat antrenorul la radioul pentru care lucra.

Ulterior, acesta si-a cerut scuze. Dar a doua zi dupa victoria sud-coreencei Lee Jeong-eun, duminica trecuta, la US Open, Haney a reamintit ca a vazut corect.

„Felicitari lui Jeongeun Lee pentru frumoasa sa victorie la US Open. Cine a facut cel mai bun pronostic?”, a scris el pe Twitter.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2