Golul lui Messi din partida cu Bosnia a generat 236.000 de tweet-uri pe minut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Golul marcat de starul argentinian Lionel Messi in partida cu Bosnia-Hertegovina, din cadrul Grupei F a Cupei Mondiale 2014, a generat 236.000 de mesaje intr-un minut, pe reteaua de socializare Twitter.

Conform Federatiei Internationale de Fotbal, 10 milioane de utilizatori Twitter au scris la un moment dat despre turneul final, ceea ce transforma Mondialul brazilian in cel mai discutat subiect de pe reteaua de microblogging, cu peste 6,4 milioane de tweet-uri expediate.

Pe de alta parte, FIFA a constatat o crestere notabila a numarului de bilete de intrare pierdute sau furate si, din aceasta cauza, a solicitat fanilor prezenti in Brazilia sa considere tichetele de meci drept obiecte de valoare si sa le trateze la fel ca pe pasapoarte.

Desi nu exista o cifra exacta a numarului de bilete contrafacute sau furate, numarul tichetelor asupra carora s-a intervenit in vederea falsificarii se situeaza intre 40 si 50, conform unor surse oficiale. In orice caz, este vorba de falsuri “de calitate foarte buna”, conform unui comunicat al FIFA, scrie Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2