Gomag, platforma de comerț online din Baia Mare, a caștigat premiul pentru „Cea mai bună sursă educațională în eCommerce”

Gomag, platforma de comerț online 100% romanească din Baia Mare, a caștigat premiul pentru „Cea mai bună sursă educațională în eCommerce”. Gomag, platforma pentru creare magazine online, cu sediul în Baia Mare, a caștigat în data de 2 noiembrie un premiu foarte important.

Comunitatea de eCommerce (comerț online) din Romania, a votat Gomag și Academia Gomag, pe locul I la categoria “Cea mai bună resursă de eCommerce din 2021”. Premiul a fost decernat în cadrul GPeC, un eveniment-competiție destinat magazinelor online din Romania, unde gazdă a fost juratul „Romanii au Talent”, Andi Moisescu.

Cosmin Daraban (CEO Gomag) și Aurelian Motica (CTO Gomag) au mizat din start pe faptul că informația va fi valoroasă mereu. Cei doi conduc compania Gomag de peste 16 ani. Sediul și echipa se află în Baia Mare, iar Gomag ajută in acest moment peste 2300 de antreprenori să își ducă afacerile la alt nivel.

Printre cele 2300 de magazine online care se afla pe platforma Gomag, se numara si afaceri din Baia Mare, din Romania, dar si din cateva tari straine. Gomag este o platformă de eCommerce creată 100% in Romania, avand în spate o echipă de romani, în proporție de 90% băimăreni.

Platforma este foarte intuitivă, ușor de folosit, funcționează în sistem de abonament lunar sau anual și are o mulțime de integrări gratuite pentru ca un magazin online să funcționeze perfect din prima zi. Academia Gomag este un proiect de educare în stransă legătură cu platforma, unde se încarcă în permanență noi cursuri online, ghiduri, provocări și video-uri educaționale pentru business-urile din Romania.

Pentru antreprenorii băimăreni care își doresc o afacere online, dar și pentru cei care încă nu au făcut cunoștință cu lumea antreprenorială, vă propunem deschiderea unui magazin online pe Gomag: https://www.gomag.ro/ Perioada de test e gratuita pentru 15 zile.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu