Google aduce in premiera, in Romania, aplicatiile YouTube Music si YouTube Premium

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Utilizatorii romani de YouTube au la dispozitie, incepand de miercuri, noile aplicatii YouTube Music si YouTube Premium prin care pot asculta muzica preferata fara a fi deranjati de reclame, se arata intr-un comunicat de presa al Google, detinatorul canalului de streaming, informeaza AGERPRES.

Potrivit sursei citate, noua aplicatie YouTube Music poate fi descarcata din Play Store and App Store sau poate fi accesata de pe desktop la music.youtube.com.

Aplicatia vine in doua variante: una gratuita, sustinuta de reclame, iar alta cu abonament, sub titulatura YouTube Music Premium, cu un tarif de 22 de lei/luna. Fata de versiunea gratuita, YouTube Music Premium ofera redare in background, descarcari, nu are reclame, iar muzica poate fi ascultata offline. Functionalitatea “Offline Mixtape” din YouTube Music Premium descarca automat piesele preferate ale utilizatorului.

In YouTube Music poate fi ascultata sau vizionata muzica preferata intr-un singur loc. Astfel, pot fi gasite piese oficiale, albume, mii de playlist-uri ale fanilor sau generate de aplicatie plecand de la un artist sau o piesa, intregul catalog de remixuri, concerte live, cover-uri, mash-up-uri si videoclipuri.

Abonatii Google Play Music vor primi automat acces la YouTube Music Premium, in timp ce Google Play Music ramane neschimbat, in sensul ca utilizatorii vor putea accesa toata muzica achizitionata, colectiile incarcate si playlist-urile salvate.

Alaturi de YouTube Music, tot de miercuri este disponibila in Romania si aplicatia YouTube Premium, o versiune premium pentru intreaga platforma YouTube, prin care utilizatorii pot avea acces la continutul YouTube Originals, ce cuprinde seriale si filme originale, precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City si multe altele.

YouTube Premium este gratuit in prima luna, iar apoi disponibil cu un abonament de 26 lei/luna.

Larry Page si Sergey Brin au fondat Google in anul 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajati la nivel global, oferind o gama larga de produse si platforme populare ca: Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome si YouTube. In octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mama a Google.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2