Google a imbunatatit masurile de securitate pentru serviciul Gmail

home camp2
home camp2
home camp2

gmailCompania Google a anuntat ca a imbunatatit functiile de securitate ale serviciului sau de email, asigurandu-si utilizatorii ca atat versiunea Gmail pe Android, cat si cea pentru desktop au de acum noi avertizari prin care anunta utilizatorul asupra existentei unor link-uri malitioase, potrivit unui mesaj postat pe blogul companiei, citat de digitaltrends.com, informeaza AGERPRES.

Cu ajutorul noilor functii de securitate, utilizatorii vor fi anuntati ca sunt pe cale sa viziteze site-uri de internet nocive si de asemenea ca este posibil sa fi transmis un mesaj a carui autenticitate nu poate fi confirmata. Cadrul de politici privind expeditorul (Sender Policy Framework) contine o modalitate prin care sunt identificate si indexate mesajele spam, astfel ca pe viitor detinatorul casutei de email sa fie avertizat daca mai primeste un alt email similar de la aceeasi persoana.

O alta noutate a acestor masuri se refera la includerea unei semnaturi digitale la finalul fiecarui mesaj, iar acest nou tip de semnatura va atentiona serverul sa cripteze mesajul care este trimis, care ulterior poate fi decriptat cu ajutorul unei chei publice de indata ce a ajuns la destinatie.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *