Google incepe procedura de inchidere a retelei Google+ saptamana viitoare

Google va incepe saptamana viitoare procedura de inchidere a retelei de socializare Google+, compania pregatindu-se de suspendarea definitiva a acesteia, programata pentru luna aprilie, relateaza joi Press Association, informeaza AGERPRES.

Inainte de inchiderea definitiva a retelei sale de socializare, programata pentru data de 2 aprilie, gigantul tehnologic nu va mai accepta crearea conturilor noi pe Google+ ”incepand de la 4 februarie”.

Utilizatorii retelei de socializare au fost sfatuiti sa descarce si sa salveze continutul personal incarcat pe Google+ inainte de data de inchidere a serviciului.

”La 2 aprilie contul dumneavoastra Google+ si orice pagina Google+ pe care ati creat-o vor fi inchise si vom incepe stergerea continutului din conturile consumatorilor Google+”, a informat Google.

”Procesul de stergere a continutului conturilor consumatorilor Google+, paginilor Google+ si a arhivelor albumelor va dura cateva luni, iar in aceasta perioada continutul ar putea ramane activ”, se precizeaza in anuntul companiei.

Google a anuntat inchiderea Google+ in luna octombrie, dupa ce o bresa descoperita anterior a expus informatiile personale a unui numar pana la 500.000 de persoane.

Data stabilita initial pentru inchiderea retelei era august 2019, insa compania a decis modificarea acesteia pentru luna aprilie in urma aparitiei altei defectiuni de software inregistrata pe aceasta platforma.

Desi Google a decis sa inchida versiunea generala a retelei de socializare, aceasta va functiona in continuare pentru utilizatorii din cadrul companiilor care folosesc Google+ pentru G Suite, precizeaza Press Association.

Google+ a fost lansat in iunie 2011, insa s-a luptat sa tina piept celui mai important competitor din sectorul media de socializare, Facebook.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1