Google intentioneaza sa isi modifice algoritmii motorului de cautare 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

googleGoogle se pregateste sa isi modifice algoritmii motorului sau de cautare pentru ca rezultatele sa poata fi accesate usor pe micile ecrane ale smartphone-urilor. „Cum oamenii dau tot mai multe cautari pe aparatele mobile, vrem sa ne asiguram ca vor gasi continuturi pertinente si, in acelasi timp, usor de accesat, cu posibilitatea de a interactiona de pe cele mai mici ecrane mobile”, a explicat un purtator de cuvant al gigantului internet american intr-un mesaj trimis vineri AFP citata de Agerpres.

Google incurajeaza deja de catva timp administratorii site-urilor internet sa isi adapteze paginile la smartphone-uri, furnizandu-le mijloace pentru testarea versiunii mobile a site-ului lor. Din 21 aprilie, Google Search va concepe compatibilitatea paginilor cu ecranele mobile „ca pe unul din numerosii factori ce ajuta la clasarea cautarilor pe aparatele mobile”, a adaugat purtatorul de cuvant. Modificarea va viza numai cautarile efectuate de pe un smartphone si nu va schimba fundamental rezultatele. Acestea vor continua sa ia in considerare pertinenta si noutatea informatiilor de pe pagini, a aratat o sursa apropiata de grupul internet.

Google pastreaza secretul in privinta algoritmilor ce guverneaza rezultatele motorului sau de cautare si ii modifica cu regularitate. Acest lucru a facut unele site-uri sa se planga de faptul ca s-au regasit de la o zi la alta mult mai jos in lista de rezultate. Pozitia pe aceste liste este esentiala fiindca influenteaza frecventa accesarilor, majoritatea internautilor multumindu-se cu informatiile aparute pe primele pagini de rezultate.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole