Google ofera 15.000$ recompensa pentru bug-uri din Chrome

Multe companii ofera recompense pentru gasirea problemelor din aplicatiile si serviciile lor, insa putine sunt atat de generoase precum Google. Programul de imbunatatire a browserului Chrome va putea oferi acum o suma mai mare de bani pentru cei care raporteaza bug-uri, cat si posibilitatea de a fi inclus pentru totdeauna in Google Hall of Fame, scrie go4it.ro.

Recompensa maxima pentru gasirea unei probleme critice din Google Chrome a fost acum ridicata la 15.000 de dolari. Programul Chrome Rewards a dus in trecut la rezolvarea a peste 700 de probleme de securitate, iar compania a platit catre cei care le-au raportat peste 1,2 milioane de dolari.

Acum ca browserul este mult mai sigur, este din ce in ce mai greu sa gasesti bug-uri, iar cresterea recompensei ii poate motiva in plus pe cei care sunt dispusi sa tortureze aceasta aplicatie. Avand in vedere ca limita precedenta era de 5.000 de dolari, este posibil ca banii in plus sa atraga multi doritori.

Compania a pus la punct si un sistem de raportare, alaturi de cateva raspunsuri la intrebari frecvente pe site-ul dedicat campaniei Chrome Rewards.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1