Google permite efectuarea de apeluri vocale gratuite pe internet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Grupul american Google permite, incepand de miercuri, utilizarea aplicatiei sale Hangouts de pe dispozitivele mobile pentru efectuarea de apeluri vocale gratuite sau cu costuri reduse pe internet, dupa modelul serviciului Skype, informeaza AFP.

„Hangouts permite deja trimiterea unui mesaj rapid si demararea unei conversatii video in grup”, a explicat unul dintre directorii de produs din cadrul grupului Google, Amit Fulay, intr-o nota explicativa publicata pe blogul companiei.

„Dar, uneori, este mai bine sa suni pur si simplu (o persoana) pentru a-i spune: «Te iubesc». Odata cu noua versiune Hangouts, acest lucru este de acum posibil”, a adaugat el.

Google a fuzionat capacitatile serviciului sau de apel online Google Voice cu aplicatia sa de mesagerie  Hangouts, care cunoaste un veritabil succes pe reteaua de socializare Google+, permitand mai ales realizarea de conversatii video in grup, in mod gratuit.

Apelurile intre utilizatorii de Hangouts vor fi gratuite, ca si apelurile efectuate in Statele Unite si Canada, spune Amit Fulay. El a precizat, de asemenea, ca apelurile internationale vor avea costuri „cu adevarat mici”.

Apelurile via Hangouts vor fi posibile pe dispozitive mobile care functioneaza pe baza sistemelor de operare Android (dezvoltat de Google) si iOS (dezvoltat de Apple).

Surse: Hangouts

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2