Google va inregistreaza pe ascuns prin microfon. Iata cum puteti gasi aceste inregistrari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fara sa-i instiinteze in mod clar pe utilizatori, google asculta si inregistreaza pe serverele sale toate discutiile din fata laptopului sau telefonului.

Si nu e vorba doar de discutiile pe care le purtati la telefon: inregistrarea merge chiar si atunci cand smartphone’ul dvs. sta pe birou sau in buzunar.

Prin urmare daca va folositi de multi ani de smartphone, puteti asculta toate inregistrarile pe care le-a colectat Google in acest timp. Bineinteles nimeni nu face asta.

Compania transmite toata informatia colectata despre dvs. catre motorul de inteligenta artificiala. Teoretic acesta va studiaza si se adapteaza astfel incat sa va prezinte produsele Google intr-un mod cat mai confortabil pentru dvs.

Pare sa sune bine, dar exista niste paranteze:

  1. Toate aceste informatii pot ajunge in mainile oamenilor rau-intentionati, daca acestia va vor sparge contul Google.
  2. Aceste informatii pot fi utilizate impotriva dvs. intr-un eventual litigiu cu statul sau cu Google.
  3. Aceste informatii sunt utilizate pentru a va arata cea mai “potrivita” publicitate.

Din fericire exista o metoda de a face ordine si de a sterge toate aceste informatii. Asta se face printr-un serviciu special, despre care cunosc foarte putini. Trebuie doar sa va logati si sa curatati totul.

Iata adresele de care aveti nevoie

Aici se pastreaza toate datele inregistrate de microfonul dvs. Daca aici deocamdata nu este nimic, inseamna ca probabil nu ati utilizat pana acum asistentul Google, adica n-ati rostit niciodata “Ok Google”.

Iar aici e dosarul complet pe care l-a colectat Google in baza activitatii dvs. pe internet.

Printre altele aici sunt informatii despre locurile in care ati fost (cel putin in care a fost telefonul dvs.), despre cautarile dvs. pe internet, despre paginile pe care le-ati deschis etc.

Dar cea mai importanta functie accesibila a acestui serviciu este ca puteti sterge repede totul din arhiva lucru pe care va recomandam sa il faceti! Indemnati-i si pe prietenii dvs. sa distruga aceste informatii ce pot fi periculoase!

Si in timpul oricarei activitati pe internet retineti: Google va urmareste!

perfect-ask.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2