Gorghiu: Cand vom avea majoritatea, vom extinde votul prin corespondenta la toate tipurile de scrutin

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gorghiuCopresedintele PNL, Alina Gorghiu, afirma ca, atunci cand partidul pe care il conduce va avea majoritatea in Parlament, primul lucru pe care liberalii il vor face va fi sa extinda posibilitatea de aplicare a votului prin corespondenta pentru toate tipurile de scrutin, scrie Agerpres.

„Astazi este o zi importanta in Parlament, la finalul careia am speranta ca vom avea, in sfarsit, o lege ceruta de societatea romaneasca si necesara democratiei noastre: legea votului prin corespondenta. Reglementarea acestui tip de vot in Romania este o realizare in sine. Avem datoria sa o sustinem, chiar daca legea, asa cum a amendat-o PSD, nu este una perfecta”, spune Gorghiu, pe Facebook.

Liderul liberal aminteste ca PNL a „insistat” ca votul prin corespondenta sa fie aplicabil la toate tipurile de alegeri, nu doar pentru cele parlamentare.

„Primul lucru pe care il vom face atunci cand vom avea majoritatea in Parlament va fi sa extindem posibilitatea de aplicare a votului prin corespondenta pentru celelalte tipuri de scrutin. Ne vom asigura, astfel, ca in 2019, oriunde s-ar afla, romanii nu vor mai indura umilinte ca sa-si aleaga presedintele”, sustine Alina Gorghiu.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

7 Comments

 1. dilau

  prietene steko, fa-mi un amar de bine si explica-i sefei lui beuca ca – momentan – legea asta e o mare prostie. sau injura-ma pe mine dar explica-mi cum o sa votezi tu – si inca citeva milioane de romani de afara – prin corespondenta. hai nu sta tzapin.:)))).

  Reply
  1. Ion Beuca

   Sefa mea are dreptate. Va spun cum as proceda eu. Este adevarat ca nu toti romanii din strainatate sunt interesati de politica si asta pe buna dreptate. As merge pana la consulat sa ma inregistrez, as primi plicul cu buletinul de vot, as stampila PNL-ul si as trimite plicul la adresa indicata.

   Reply
   1. gelu

    sefa ta este doar o fusta mai skiny, traseista care a ponta(t) vioaie la olteanu si voicu, probabil din dragoste de ..pnl? sef este la gara, asa e functia „sef de gara” ea e , din pacate, copresedinte al noului PNL(un amalgam de ideologii fara identitate) si coleg de cuseta cu buldogul pedelist. Ma intrebam ce gandesc acei n+x barbati care se uita la guritza dnei G cand pleftoreste pe sticla. Si Ion, fa-ti un examen medical, cuperoza aia vizibila pe fata ta nu e de la sanatate, ori cauti cam des oiaga cu horinca, ori butea cu vin? A da damblaua in tine si-i pacat ca alta goarna rurala nu avem.

    Reply
    1. Ion BEUCA

     Domun Gelu, va doresc multa sanatate. Precizez ca nu consum niciun fel de alcool, dar am probleme cardiace si asta nu din cauza dezbaterilor politice de pe ziarMM.

     Reply
  2. dilau

   prietene ion beuca, nici sefa ta nici tu n-aveti dreptate. alegerile de anul trecut au demonstrat ca romanii din strainatate sint interesati de politica, mai ales cind ii enervezi cu nervii. adica sa se duca prietenul steko de la zaragosa pina la consulatul din madrid sau barcelona – timp si bani pierduti – pentru a se inregistra iar cind ajunge acolo sa i se spuna ca a uitat sau nu sint bune ceva acte. crezi ca romanul de afara se duce la consulat sau ambasada cum te duci tu la piata?. ca acestea se afla in spatele blocului?. eu zic ca nici macar 5% din cei vreo 4 milioane n-o sa se inregistreze. legea asta o sa fie buna cind lucrurile o sa se aseze , adica peste…… – asta depinde si de pnl :)))) – mai mult de o gramada de ani.

   Reply
   1. Ion BEUCA

    Am spus ca as proceda asa, pentru a respecta varianta PSD-ista, adoptata deja. Personal sunt pentru inregistrare online a votantilor, oriunde s-ar afla.

    Reply
   2. dilau

    prietene ion beuca, gata te-ai sucit. :)))). beleaua e ca nici inregistrarea online nu merge. votul online nu prea respecta citeva treburi, esentiale zic eu. 1). securitatea votului. ce facem daca, psd-ul de exemplu, cloneaza pagina oficiala si toti romani de afara voteaza degeaba sau pe invers?, mai ales ca la butoane o sa fie liviu – mare specialist in smicit voturi -. 2). secretul votului. hai sa luam o familie de romani din roma de 4 persoane. tata liberal, mama pesedista, fata unguroaica si ala micu basist. astia cum voteaza ?. sa nu-mi spui ca se trezesc dimineata, se imbraca in haine de sarbatoare si apoi se aseaza pe rind in fata calculatorului. 3). autenticitatea votului. aceiasi familie din roma dar doar ala micu se pricepe la calculator. chiar crezi ca asta – dupa ce ii inregistreaza online – o sa-i intrebe pe fiecare : mata cu cine votezi?. ar mai fi citeva dar le pastrez pentru altadata.:))))).

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole