Gorghiu: Cred in axa reformatoare Iohannis-Ciolos-PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiu-2E corecta si asteptata decizia lui Dacian Ciolos de a-si continua proiectele incepute, sustine liderul liberalilor, Alina Gorghiu, aratand ca ”e nevoie de un parteneriat solid pentru ca, dupa 11 decembrie, Romania sa mearga doar inainte”, informeaza AGERPRES.

„E corecta si asteptata decizia lui Dacian Ciolos de a-si continua proiectele incepute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este stiut ca noi le-am sustinut in tot acest an. Evident ca trebuie sa-i cunoastem intreaga platforma, dar in masura in care putem regasi prioritatile PNL — o economie competitiva, o administratie moderna, sisteme de educatie si sanatate in pas cu timpurile, o politica inteligenta de investitii publice si, in general, un stat cinstit cu cetatenii sai — atunci, se confirma drumul comun.

E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, dupa 11 decembrie, Romania sa mearga doar inainte, iar eu cred in axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Ciolos-PNL”, a scris Gorghiu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, joi seara, ca, in perioada urmatoare, va prezenta public o platforma de principii, valori si proiecte care vor reflecta experienta din lunile de guvernare.

„Dincolo de ceea ce afirma PNL si USR acum, e important sa avem o discutie pe niste principii, pe niste valori, pe niste teme mari pe care si eu cred ca trebuie sa lucram in perioada imediat urmatoare si apoi cetatenii trebuie lasati sa decida daca aceste principii, teme pot face obiectul unui program de guvernare. (…) Imi propun ca in perioada imediat urmatoare sa vin cu aceste principii, cu aceste valori, cu proiectele pe care le-am inceput si care, din punctul meu de vedere, ar putea fi continuate si in masura in care va exista o sustinere a acestor proiecte…

Nu un program de guvernare, programul de guvernare este apanajul partidelor care participa la alegeri, dar cu o astfel de platforma, cu un astfel de proiect care sa reflecte cumva experienta pe care am acumulat-o in acesti ani, si sa spun asa, legamantul pe care l-as lasa pentru perioada urmatoare, cu asta da, pot sa contribui la dezbaterea ce va avea loc in perioada urmatoare”, a declarat Ciolos.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2