Gorghiu: Daca deficitul nu se va mentine in 3% in 2016, trebuie sa tragem linie privind maririle de salarii

gorghiuCopresedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, luni, ca in cazul in care deficitul bugetar nu se va mentine in limita de 3% anul viitor, nu va mai exista niciun fel de sustinere pentru mariri de salarii, informeaza Agerpres.

“Sunt doi actori in 2016, in materie de mariri de salarii. Odata Guvernul poate fi, dar slava cerului ca avem un guvern tehnocrat, ferit de tentatia de a atrage voturi in campania electorala, si Parlamentul.

In Parlament, majoritatea nu ne apartine in acest moment, din nefericire. Pentru a pastra deficitul de 3%, va trebui sa nu facem derapaje. Orice marire se va aplica anul viitor va face deficitul sa sara de cei 3%. Ce a fost facut pana acum, a fost facut. Ar trebui sa tragem linie”, a afirmat Gorghiu, intr-un interviu la Digi 24.

Intrebata daca din punctul de vedere al PNL, marirea de 10% pentru bugetari a fost ultima majorare de salarii, Gorghiu a raspuns afirmativ.

“Da, categoric. Daca deficitul nu se va mentine in 3%, nu va mai exista niciun fel de sustinere de mariri de salarii in an electoral decat daca vor exista fonduri”, a mai spus copresedintele PNL.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1