Gorghiu, despre functia de presedinte al PNL: Este mult mai greu, pana acum povara am impartit-o

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiu 2Liderul PNL Alina Gorghiu a afirmat sambata ca functia de presedinte unic al liberalilor nu reprezinta o misiune usoara, aratand ca acum va fi mai greu deoarece, pana in prezent, “povara” era impartita, informeaza AGERPRES.

“Este un semn de maturitate al unei echipe care s-a format de doi ani incoace (…). Nu este o misiune usoara cea pe care eu si Vasile Blaga ne-am asumat-o acum doi ani de zile. Este mult mai greu acum pentru ca povara, pana astazi, am impartit-o cu Vasile Blaga si mi-a fost mult mai usor. Este momentul sa ne uitam la tot ce inseamna perspectiva pe care PNL o are si sunt momente in care din criza poti sa iesi intarit, mai unit, uitandu-te inainte cu speranta ca lucrurile vor merge mai bine”, a declarat Gorghiu, intr-o conferinta de presa.

Ea a aratat ca prioritatile PNL sunt legate de programul de guvernare, aratand ca acest document va fi prezentat la sedinta Consiliului National de Coordonare al formatiunii politice, care va avea loc saptamana viitoare.

“Lista PNL va fi una de care sa nu ne jenam nici la Iasi, nici la Bucuresti, nici la Suceava, nici in Calarasi. Va fi o lista asa cum si-o doreste electoratul si cum mare parte a organizatiilor si-o doresc”, a adaugat Gorghiu.

Liberalii au decis sambata ca Alina Gorghiu sa fie presedinte unic al PNL, europarlamentarul Daniel Buda fiind imputernicit sa semneze listele listele electorale, din partea fostului PDL.

Tot in sedinta de sambata liberalii au propus ca presedintele PNL Arad, Gheorghe Falca, sa fie coordonator al campaniei pentru alegerile parlamentare.

Consiliul National de Coordonare al PNL se va reuni sambata viitoare pentru validarea acestor decizii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2