Gorghiu, despre posibilitatea guvernarii PNL cu UNPR: Exista premisele unei discutii mai aplicate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiuCo-presedintele Partidului National Liberal (PNL), Alina Gorghiu, a declarat sambata, ca nu s-a discutat daca liberalii ar putea face guvern impreuna cu Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), dar ca exista premisele unei discutii “mai aplicate” cu presedintele UNPR, Gabriel Oprea, dupa ce a vazut pozitia acestuia de ieri.

“Nu am discutat in acest moment acest lucru, am vazut pozitia domnului Oprea, care a fost mai nuantata ieri si cred ca exista premisele unei discutii mai aplicate cu domnia sa”, a precizat Gorghiu, intr-o conferinta de presa, dupa ce a fost intrebata daca PNL este dispus sa faca guvern cu UNPR.

Intrebata daca au inceput “sa bata PSD-isti la usa PNL, Gorghiu a raspuns afirmativ, mentionand ca nu s-au purtat negocieri, “vot pentru venit in PNL, sau vot pentru functie in administratia viitoare”.

“Nu s-a negociat nicio functie guvernamentala, nu am discutat nume referitoare la Cabinetul Predoiu, nu am discutat absolut niciun fel de structura”, a mentionat Gorghiu.

Liderul PNL a adaugat ca, in acest moment, demersul cu motiunea de cenzura este pe ultima suta de metri.

“A fost depusa vineri de colegii mei din Parlament, urmeaza sa finalizam si sa fie votul pe motiunea de cenzura. Evident ca vom face discutii cu fiecare, pentru ca avem acest mesaj de transmis, pe care cred eu ca orice parlamentar il va intelege, ca Guvernul este toxic si ca o majoritate parlamentara care sa dea jos acest Guvern este mai mult decat necesara. Și sunt foarte optimista ca aceasta va fi varianta la care se va ajunge”, a conchis co-presedintele PNL.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2