Gorghiu: Electoratul vede o mare compatibilitate intre PNL si Ciolos; mingea e acum in terenul premierului

Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiu-2Presedintele liberal Alina Gorghiu a declarat, marți, ca, potrivit unor cercetari sociologice comandate de partid, electoratul vede „o foarte mare compatibilitate” intre PNL si Dacian Ciolos, precizand ca liberalii l-ar dori in continuare pe acesta prim-ministru si ca „mingea este in terenul sau acum”, informeaza AGERPRES.

„Din analizele sociologice a reiesit ca romanii nu-si doresc un prim-ministru afectat de probleme penale. 80% din cei chestionați au raspuns in directia asta. A reiesit (din analize — n.r.) ca percepția publicului e urmatoarea: partidul care susține acest Cabinet Ciolos, cel care il susține cel mai puternic, e PNL. Electoratul vede o foarte mare compatibilitate intre PNL si premierul Dacian Ciolos pe care si l-ar dori in continuare prim-ministru. Vom discuta in continuare in partid despre cum vor evolua lucrurile. Mingea este in terenul lui Dacian Ciolos acum”, a spus Gorghiu, la finalul sedinței Biroului Politic Național (BPN) al partidului.

Pe de alta parte, liderul liberal susține ca, dupa cum arata rezultatele analizei sociologice prezentate in BPN, prezența la vot la alegerile parlamentare va fi „catastrofala”.

„E un lucru bine stiut ca la alegerile parlamentare prezența e in general mult mai slaba decat la prezidențiale, mai slaba decat la alegerile locale. Cu toate acestea, 29%, cat reiese acum ca si prezența la vot ar insemna un vot de blam la adresa intregii clase politice, ceea ce intr-o anumita masura intotdeauna se intampla, dar cred ca ar trebui sa ne implicam in a face electoratul sa fie motivat sa vina sa voteze o platforma sau alta”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ea spune ca spera intr-o prezenta la vot de minim 35%, adaugand ca fiecare procent in plus avantajeaza PNL.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole