Gorghiu exclude o colaborare cu PMP: Basescu nu exista ca varianta de dialog

Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiu-2Presedintele liberalilor, Alina Gorghiu, exclude orice colaborare cu PMP si cu Traian Basescu dupa alegerile din 11 decembrie, afirmand ca majoritatea parlamentara, care va avea in centru PNL, nu va propune pe nimeni altcineva ca prim-ministru decat pe Dacian Ciolos, informeaza AGERPRES.

”Pe langa PNL, cred ca vor mai intra in Parlament PSD, USR, UDMR si minoritati. PMP si ALDE nu vor intra. Aceasta este credinta mea, avand in vedere pulsul din teren. In mod cert, majoritatea parlamentara care va avea in centru PNL nu va propune pe nimeni altcineva ca prim-ministru decat pe Dacian Ciolos.

Suntem singurul partid care ne-am asumat in mod transparent, in mod public, fara echivoc, o candidatura in persoana lui Dacian Ciolos. Pentru noi nu exista Basescu. Nu exista Basescu, de principiu, in Parlament. De altfel, nu exista Basescu nici ca varianta de dialog”, a spus Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Resita, dupa lansarea candidatilor PNL Caras-Severin la Parlament.

Ea exclude posibilitatea ca lui Traian Basescu sa i se propuna postul de premier. In opinia liderului PNL, cea mai mare greseala pe care o majoritate parlamentara ar putea sa o faca ar fi sa investeasca intr-un om aflat de 26 de ani in politica, ”ce a distrus, a discreditat institutiile statului roman”.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole