Gorghiu: Imi doresc sa vad un Guvern Ciolos performant

Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiuCopresedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat duminica la Parlament ca isi doreste sa vada ca Guvernul lui Dacian Ciolos este unul performant, avansand totusi ideea ca exista riscul ca aceasta echipa guvernamentala sa nu performeze, scrie Agerpres.

„Imi doresc sa vad un Guvern Ciolos performant, pentru ca exista riscul sa nu performeze. Cred ca nimeni nu isi doreste ca acest guvern sa nu performeze. Poate mai sunt unii care nu isi doresc acest lucru, dar in niciun caz PNL.

Noi ne dorim ca, in acest an, acest guvern sa fie eficient, care in acest an de traditie sa faca o figura frumoasa, sa mentina stabilitatea economica a Romaniei, sa nu mai vedem aceste framantari sociale, sa fie acea punte de legatura intre societate si clasa politica. Au existat niste rupturi care trebuie rezolvate”, a spus Gorghiu.

Ea a precizat ca „un guvern are trei variante: sa rateze actul de guvernare, sa fie performant si sa fie un guvern mediocru”, intarind ideea ca PNL doreste varianta performantei guvernamentale.

„Nu cred ca ne mai permitem sa dam vreun rateu la nivel de executiv, cel putin in acest an. Este o perioada grea si de aceea le urez tot succesul din lume”, a adaugat liderul liberal.

Gorghiu s-a referit la faptul ca esecul guvernarii s-ar putea produce si din cauza situatiei economice lasate de Guvernul Ponta.

„Nu o data s-a vorbit despre inventarul negativ al problemelor economice, sociale lasate in urma de un guvern care nu a vrut decat sa castige capital electoral. Toate masurile luate au fost luate exclusiv in vederea majorarii scorului in alegeri. Ar trebui sa ne gandim ca un castig de doua-trei puncte electorale ar putea sa distruga Romania pe termen mediu. Nu ne dorim acest lucru si de aceea doresc succes Guvernului Ciolos”, a mai spus copresedintele liberalilor.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole