Gorghiu: Nu cred ca imi voi lua concediu pentru cresterea copilului

PNL

alina gorghiu 2Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, urmeaza sa nasca la sfarsitul lunii mai, dar nu crede ca isi va lua concediu pentru cresterea copilului, informeaza AGERPRES.

Intrebata miercuri, la Palatul Parlamentului, daca s-a gandit cat va sta in concediu pentru cresterea copilului, ea a spus: “Nu m-am gandit in momentul acesta si va marturisesc ca nu cred ca voi sta in concediu”.

In privinta proiectului privind indemnizatiile pentru mame, deputatul PNL a spus ca impactul bugetar nu este atat de mare, iar Guvernul ar putea face un efort sa rezolve aceasta problema.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Vasile

    Esti o proasta. Vrei sa pari la fel ca si idioata aia din Zalau care a spus ca si-a programat sarcina in weekend ca sa nu lipseasca de la serviciu. Ce imi spui tu mie este ca tu esti o super femeie care nu poate avea depresie post-partum, ca tu poti alapta copilul prin wireless sau facebook, ca pruncul tau va dormi 8 ore noaptea fara intreruperi iar tu nu vei fi un zombi ca fraierele alea care “stau in concediu” . Ca tu iti sacrifici copilul pentru binele mers al tarii. Ma lasi! Fa un bine tarii asteia si ai grija de copil. In felul acesta vei arata ca esti normala. Asta vor sa vada oamenii la voi, normalitate. Si, ca sa intelegi o data ce inseamna un copil mic, care in perioada aceea este DEPENDENT de mamica, sa stii ca femeile aflate in concediu pentru ingrijirea copilului, chiar NU STAU in concediu, sunt de serviciu 24 din 24, temeri, baie, somn, sot, vase de spalat, sterilizat, schimbat scutece, urmarit sa nu se constipe, adormit copilul, dormit intre 4 si 5 ore/zi, pierderea notiunii de zi/noapte sau zilele saptamanii. Nu, toate astea nu sunt pentru voi, pentru super femeile din politica. Dar nu ar fi fost mai bine sa te abtii de la a face o afirmatie idioata? Ori esti idioata si, chiar nu te poti abtine, ori judecata iti este afectata in mod natural, de sarcina. In varianta 1, n-ai ce face, dar daca nu esti o idioata, atunci gandeste-te la copil in primul rand. Ca asta fac mamele.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1