Gorghiu: PNL ia in calcul reactii radicale, daca nu e acceptat vot in 48 de ore in Parlament la cererile Justitiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiuCopresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat, luni, ca liberalii dau un ultimatum PSD si iau in calcul „variante radicale de reactie” daca pana pe 5 octombrie nu este adoptat in Parlament un proiect al partidului care prevede vot la vedere, in maximum 48 de ore, pe cererile venite din partea Justitiei, informeaza AGERPRES.

„Avem (…) un proiect (…) depus din decembrie 2014 care prevede o procedura de simplificare a ridicarii imunitatilor si care spune in felul urmator: de cand a venit cererea de la DNA, de la Parchet catre Parlament, ai 24 de ore pentru elaborare a raportului. A venit raportul in plen, mai ai 24 de ore pentru a da votul, dar votul trebuie sa fie deschis, la vedere.

E un proiect pentru care o sa dam un ultimatum colegilor de la PSD. De doi ani de zile ne tot duc cu zaharelul exprimand in spatiul public cum ca vor scoaterea imunitatilor, ridicarea tuturor procedurilor care impiedica buna infaptuire a Justitiei, dar (…) la PSD diferenta intre declaratia publica si concret, ce se intampla la vot, este foarte mare.

Pana pe 5 octombrie asteptam materializarea acestui proiect, adica votul dat pe acest proiect de modificare a regulamentului. Daca in data de 5 octombrie nu se va intampla acest lucru, vom discuta orice mijloc de presiune politica a parlamentarilor liberali pentru a putea misca lucrurile pe mai departe”, a declarat Gorghiu, la finalul sedintei Biroului Politic National.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2