Gorghiu: PSD sa sprijine proiectul PNL privind votul prin corespondenta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gorghiuCopresedintele PNL, Alina Gorghiu, solicita PSD sa sprijine proiectul liberalilor cu privire la votul prin corespondenta, dar si comisiei speciale sa inceapa urgent dezbaterile in acest caz, scrie Agerpres.

„Solicit PSD sa dea dovada de buna credinta: sa sprijine proiectul privind votul prin corespondenta si sa respecte calendarul pe care l-am propus pentru adoptarea acestei legi. Cer comisiei speciale sa inceapa de urgenta dezbaterile pe aceasta lege”, a scris marti Gorghiu pe Facebook.

Ea remarca faptul ca odata cu schimbarea conducerii PSD s-a modificat si atitudinea acestui partid in privinta votului prin corespondenta pentru diaspora. Gorghiu spune ca dezbaterile ar trebui sa porneasca de la proiectul PNL privind votul prin corespondenta.

„Exista un singur mod in care PSD ii poate convinge pe romani ca a lasat in urma resentimentele fata de votantii de peste hotare: prin adoptarea, pana la 1 noiembrie, a proiectului de lege privind votul prin corespondenta, pe care PNL l-a initiat, l-a supus consultarii cu toti actorii implicati si l-a pregatit pentru dezbaterea parlamentara. Suntem intr-o cursa contra timp, pentru a le putea garanta romanilor din diaspora posibilitatea de a vota la alegerile generale din 2016. Ajunsi atat de aproape de ‘linia de sosire’, nu avem niciun motiv sa abandonam un proiect la cheie si sa incepem dezbaterea de la zero. PNL nu va cadea in aceasta capcana”, a afirmat Alina Gorghiu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2