Gorghiu: Rasturnarea Guvernului Ponta pana in 2016 este un obiectiv

alina-gorghiuCopresedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, marti, ca rasturnarea Guvernului Ponta pana la alegerile parlamentare din 2016 nu reprezinta o speranta, ci un obiectiv, transmite Agerpres.

“E un obiectiv, nu o speranta, un obiectiv despre care as vrea ca cei din PNL sa discute mai putin public sau sa discutam public atunci cand stim clar ca se va intampla acest lucru”, a spus Gorghiu, intr-un interviu la Adevarul Live.

Liderul liberal a adaugat, insa, ca pana la acel moment, sunt foarte multe lucruri de discutat.

“S-a vorbit foarte mult despre cifre, si cand se va intampla, si cum se va intampla. Cred ca e momentul in care sa ne concentram mai mult pe facut si, la momentul oportun, cand acea majoritate parlamentara va exista, vom da un guvern liberal pe care electoratul liberal il asteapta, si pe care presedintele Romaniei il asteapta, dar pana atunci sunt foarte multe lucruri pe care le putem discuta”, a afirmat Alina Gorghiu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Izvorul Izei Tsunamy

    Motiunea de cenzura nu este instrumentul politic de actualitate. Nici presiunile de ordin justitiar nu vor aduce liberalii la putere. Este nevoie de presiunea politica din spatiu societatii civile. Clasa politica face sedintele de partid mai mult la DNA decat in sediile de partid.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1