Gorghiu spune ca sustine initiativa ministrului Educatiei privind depolitizarea numirilor conducerilor din scoli

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiuCopresedintele PNL, Alina Gorghiu, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca politizarea managementului scolilor e un „virus” de care Romania trebuie sa scape cat mai curand, informeaza AGERPRES.

„(…) Intreaga sustinere pentru ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, in problema numirilor pentru conducerea unitatilor de invatamant. Politizarea managementului scolilor e un virus de care trebuie sa scapam cat mai curand. Va fi un mare pas inainte daca fenomenul acesta, toxic pentru invatamantul romanesc, va fi oprit in mandatul guvernului tehnocrat”, a scris Alina Gorghiu duminica pe pagina sa de socializare.

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, le-a transmis vineri inspectorilor scolari generali sa tina seama exclusiv de competente si de integritate atunci cand numesc prin detasare directorii de scoli.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. justitiar verde

    DETASARILE SI CHIAR TERMENUL DE DETASAT IN INVATAMANT TREBUIE SA DISPARA!
    SUB MASCA ACESTUI TERMEN SE FAC NUMIRI POLITICE CLARE!
    LIPITORI DE AFISE , DIN PSD CU NUMAI SCOALA DE EDUCATOARE FARA DE NICI O PREGATIRE IN CORPUL EXPERTILOR SE POATE AJUNGE DIRECTOARE LA SCOALA CU NUMELE CELUI MAI RESPECTATA FILOZOF CONTEMPORAN .

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2