Gorghiu: Sustinem eliminarea plafonului si a programului „Prima Casa” din legea darii in plata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

alina gorghiuCopresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca liberalii sustin eliminarea plafonului de 150.000 de euro pentru valoarea imobilelor cu destinatie de locuinta si a programului ”Prima Casa” din legea darii in plata, informeaza AGERPRES.

„Vom vota aceasta lege in Camera Deputatilor. Intra in procedura parlamentara in Comisia juridica. (…) Suntem pentru eliminarea plafonului stabilit in Senat, pe motiv (…) ca este un plafon care stabileste o discriminare foarte clara si temerea noastra ca aceasta lege in baza acestui articol poate fi atacata la CCR este reala.

Suntem pentru eliminarea programului Prima Casa de sub incidenta legii darii in plata. Aceasta lege se va aplica celor care sunt titulari de contract, celor care au casa ca si locuinta, eliminam din notiunea de consumator absolut orice idee de specula sau orice idee de profit pe care unul sau altul ar fi vrut sa il obtina”, a spus Gorghiu, la finalul Biroului Politic National, care a avut loc la Parlament, aratand ca aceste principii vor fi discutate la grupul parlamentar al PNL din Camera.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2