Gorghiu: Toate partidele din Romania au fost afectate de activitatea DNA

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dna-1Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, joi, la Craiova, ca toate partidele politice din Romania au fost afectate de activitatea DNA, in urma careia au fost arestati multi primari, consilieri judeteni sau locali, insa condamna victimizarea unora prin campanii de televiziune, informeaza AGERPRES.

„Toate partidele din Romania au fost afectate in mod real de activitatea DNA in sensul in care foarte multi primari, consilieri judeteni, consilieri locali au fost pierduti din aceasta competitie tocmai ca ne-am introdus acele criterii de integritate. Si noi nu vom face rabat de la acele criterii de integritate.

Ce sesizez si condamn este o intreaga campanie generalizata de victimizare a unor oameni. Eu nu spun sa-i condamnam, dar nici nu mi se pare normal sa duci campanii nationale prin intermediul unor colegi de partid in apararea acelor oameni inainte sa stii despre ce este vorba in dosar.

Firesc mi se pare sa tii o linie de echilibru respectand prezumtia de nevinovatie, dar respectand si o ancheta in derulare, ceea ce nu prea se intampla in Romania. Dar la cativa ani constati ca, de multe ori, institutia respectiva a avut dreptate”, a spus Gorghiu, raspunzand unei intrebari privind situatia primarului PSD al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2