Gorghiu: Un guvern liberal cu Ciolos premier e cea mai buna formula, asigura competenta si corectitudine

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiuPresedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat joi, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca un guvern liberal cu Dacian Ciolos este cea mai buna formula politica pentru urmatorii patru ani, asigurand concomitent competenta si corectitudine, ea adaugand ca, in schimb, un guvern PSD cu Liviu Dragnea prim-ministru va aduce romanilor crestere a fiscalitatii, “sfidare si umilire constanta”, informeaza AGERPRES.

”Oamenii ar trebui sa voteze PNL pentru ca vor obtine un guvern liberal cu Dacian Ciolos prim-ministru, este cea mai buna formula politica pentru urmatorii patru ani, care asigura concomitent si competenta si corectitudine, o formula care ar duce Romania inainte din toate punctele de vedere”, a declarat Gorghiu.

Liderul PNL a adaugat ca un alt argument in favoarea votarii candidatilor formatiunii pe care o conduce este faptul ca programul de guvernare al PNL este cel care reduce puternic fiscalitatea din Romania, atat in privinta salariatilor, dar si a pensionarilor si a mediului de afaceri. ”Propunerile noastre — contributii sociale de 16% pentru angajat si angajator, TVA scazut la 16%, impozit zero pe pensii, eliminarea la jumatate a numarului de taxe si impozite”, a subliniat Alina Gorghiu.

Potrivit acesteia, un alt argument de care alegatorii ar trebui sa tina cont pentru a vota PNL este ”respectul din partea clasei politice”.

”Am prezentat in ultimele luni o garnitura de oameni noi, oameni politici care fac o altfel de politica si care vor sa faca un altfel de parlament, garnitura care vine cu proiectul de reforma a Parlamentului, care presupune recredibilizarea acestei institutii, un nou program de lucru, o indemnizatie facuta in functie de prezenta, transparenta totala si vot exclusiv la vedere in diverse situatii”, a explicat presedintele PNL

Alina Gorghiu a prezentat in continuarea conferintei de presa ”cu ce se vor alege oamenii, in contrapartida, daca vor vota PSD”.

”Il vor avea pe Liviu Dragnea candidat de prim-ministru si chiar prim-ministru, in masura in care voturile vor fi majoritare pentru PSD. As vrea sa nu se indoiasca nimeni ca domnul Dragnea isi doreste acest lucru, ba chiar stim foarte clar ca lucreaza la modificarea legislatiei pentru a putea deveni premier din partea PSD si, din pacate, isi doreste aceasta calitate de premier al Romaniei in ciuda situatiei sale, si anume condamnarea penala pe care o are”, a sustinut Gorghiu.

Presedintele PNL a adaugat ca daca PSD va ajunge la guvernare, romanii vor avea taxe si impozite mai mari. ”Unele dintre majorarile anuntate explicit, precum impozitul progresiv pe salarii, poate merge pana la 35%. Alte majorari sunt extrem de probabile, tinand cont de istoria guvernului Ponta, care a introdus sau a marit 40 de taxe si impozite”, a completat reprezentantul PNL.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1