Gorghiu: Voi fi ultima care va anunta unde va candida, importanta este lista PNL

Reclame home 1
Reclame home 1

alina-gorghiuPresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, ca va anunta ultima dintre colegii sai de partid unde anume va candida pentru alegerile parlamentare si a subliniat ca mai important este ce fel de liste si ce profil de candidat vor prezenta liberalii in fata electoratului, infomeaza AGERPRES.

„Nimeni nu stie in momentul acesta unde voi candida si nici nu o sa stie nimeni, voi fi ultimul care va anunta unde va candida. Tocmai pentru ca mi se pare nerelevanta candidatura Alinei Gorghiu, mi se pare mult mai important ce fel de liste sau de profil de candidat vom avea, daca vom indeplini criteriile de integritate si eu va garantez asta”, a declarat presdintele PNL la finalul CNC al partidului, intrebata despre locul unde va candida la parlamentare.

Gorghiu a precizat ca, marti, PNL va depune listele pentru diaspora, urmand ca in jurul datei de 20 octombrie sa le prezinte si pe cele la nivel national.

„Marti, daca nu ma insel, deja vom depune listele pentru diaspora si veti vedea listele noastre de parlamentari pentru diaspora si spre sfarsitul lunii veti vedea in jur de 20 octombrie lista de parlamentari pentru nivel national”, a declarat presedintele PNL.

Intrebata daca a mai vorbit cu premierul Dacian Ciolos si daca s-au facut alti pasi in vederea unei viitoare colaborari a acestuia cu PNL, Gorghiu a spus:”Ramane sa decida domnia sa daca si in ce masura va dori o colaborare viitoare”.

Ea a adaugat ca in PNL sunt discutate mai multe variante in ceea ce priveste functia de premier, intrebata daca liberalii au o varianta de rezerva.

„Sunt foarte multe variante discutate in PNL, evident ca intotdeauna mergem cu mai multe scenarii, nu doar cu unul. Nu as vrea sa mai vorbesc in acest moment despre prim-ministru pentru ca prima noastra provocare si foarte urgenta este finalizarea listelor de Parlament. (…) Nu este nicio graba pentru primul ministru astazi, ganditi-va ca aceste alegeri sunt pentru Parlament. Vom avea alte teme de discutat in campanie (…) Primul ministru va fi desemnat ulterior de majoritate”, a mai declarat presedintele PNL.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole