Gorjeni saltati de politistii de frontiera sigheteni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera sigheteni au oprit in trafic pentru control, pe raza localitatii Craciunesti, un autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Romania. Masina era condusa de catre o soferita, in varsta de 31 ani, iar in calitate de pasager se mai afla in autoturism si un barbat, in varsta de 39 de ani, ambii domiciliati pe raza judetului Gorj. La controlul autovehiculului, frontieristii au gasit tigari de contrabanda in valoare de 69.700 de lei.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit in portbagaj si pe bancheta din spate a masinii, mai multe colete voluminoase ce contineau tigari. Drept urmare, s-a luat masura conducerii celor doua persoane impreuna cu masina cu tigari la sediul Politiei de Frontiera, in vederea continuarii cercetarilor. In urma inventarierii baxurilor descoperite a rezultat cantitatea de 5.960 de pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.”

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda. Totodata, autoturismul in valoare de 11.750 lei, folosit la transportul tigarilor, a fost indisponibilizat pana la finalizarea anchetei. Ana AVRAM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2