Rockerii de la Gothic, pentru prima data in Baia Mare

2503584Finalul de saptamana aduce noi concerte rock in Baia Mare. In data de 26 martie rockerii baimareni vor putea vedea la lucru doua trupe din Romania si anume GOTHIC (Petrosani) si ETHERNUS (Baia Mare).

Trupa GOTHIC ajunge pentru prima oara la Baia Mare, recitalul acestora avand loc in Rock N Road Pub. Trupa are o activitate de peste 20 de ani, rockerii avand peste 500 de concerte atat in tara cat si in strainatate si peste 100 de aparitii difuzate in emisiuni de specialitate pe posturile nationale de radio si televiziune.

Albumul de debut al celor de la Gothic s-a numit `Touch of eternity`. In 2004 apare albumul `In Blood We Trust` (sub titulatura Innerfire) la casa de discuri belgiana Painkiller Records. De pe pagina de facebook a trupei, aflam ca Gothic castiga in 2012 concursul WACKEN METAL BATTLE, competitie nationala, concertand cu succes la Wacken Open Air. Gothic inseamna Alin Petrut – guitar, vocals, Taly – bass, Vlad Golgotiu – drums si George Lazar – vocals.

Trupa ETHERNUS nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru rockerii baimareni. Trupa este adepta stilului Symphonic Operatic/Black Metal.

FOTO:bandsintown.com

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1