Grădinile Castelului Windsor vor fi deschise pentru vizitatori pentru prima dată în 40 de ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Castelul Windsor, una dintre reşedinţele oficiale ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, îşi va deschide grădinile sale pentru public, prima dată în peste 40 de ani, relatează Reuters, informează AGERPRES.

Vizitatorii castelului, unde regina şi-a petrecut ultimele luni pe perioada măsurilor de restricţie impuse în Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19 înainte de a călători în Scoţia, vor putea face un tur al grădinii, creată în anii 1820, în weekend-uri în lunile august şi septembrie.

În grădină sunt plantate 3.500 de tufe de trandafiri în jurul unei fântâni centrale. Ea se mândreşte cu o istorie bogată care a servit gusturile diverse ale monarhilor de-a lungul secolelor. Grădina a fost iniţial creată pentru a oferi o privelişte plăcută din apartamentele regale de-a lungul faţadei estice a castelului.

Grădinile au fost remodelate ulterior de Regina Victoria şi Prinţul Albert în secolul al XIX-lea, deşi Prinţul Filip, soţul Reginei Elisabeta, este responsabil pentru aspectul actual al grădinii, datând din 1971.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, grădina a fost săpată complet pentru a se planta legume, a spus Richard Williams, curator al Castelului Windsor.

Castelul Windsor a fost construit de William Cuceritorul în secolul al 11-lea şi se află la vest de Londra.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1